Cenik

Trenutne ponudbe so zasnovane tako, da omogočajo enostaven izbor, saj so pripravljene glede na obseg in predstavljajo idealno izbiro za vsakega posameznika. Za kakovost naših storitev nudimo pisno garancijo, ki je zabeležena v servisni knjižici od dneva izvedbe storitve, z katero lahko izkoristite popuste in akcije.

Klasični Paket

60 EUR

Ta paket vključuje temeljito čiščenje notranjosti in zunanjosti avtomobila ter zaščito karoserije. Je idealna izbira za osnovno vzdrževanje in ohranjanje avtomobila v dobrem stanju.

Premium Paket

od 200 EUR

Vsebuje vse storitve klasičnega paketa, poleg tega pa dodaja osnovno poliranje, ki odstrani manjše praske in sledi, nastale z avtopralnicami. Ta paket je primeren za tiste, ki želijo svojemu avtomobilu povrniti sijaj in odstraniti manjše nepravilnosti.

Deluxe Paket

450 EUR

Ponuja vse storitve premium paketa, z dodatkom profesionalnega poliranja zunanjosti, ki učinkovito odstrani tudi večje praske. Ta paket je namenjen globinski obnovi in zaščiti vašega vozila, daje mu izjemen sijaj in izboljšuje njegov splošni videz.

Globinsko čiščenje

120 EUR

Ta paket vključuje izjemno natančno čiščenje notranjosti avtomobila, ki sega globlje od površinskega čiščenja. Posebej je primeren za odstranjevanje trdovratnih madežev, vonjav in umazanije, ki se je nabrala v sedežih, tepihih, in drugih težko dostopnih mestih. Uporabljamo napredne tehnike in profesionalne čistilne izdelke, da zagotovimo osvežujoče čisto in zdravo okolje v vašem vozilu.

Diamant Paket

od 910 EUR

Ta vrhunski paket je zasnovan za tiste, ki želijo svojemu vozilu zagotoviti najvišjo raven nege in zaščite. Vključuje vse storitve Deluxe paketa, dodatno pa še napredno poliranje in keramično zaščito. Keramična zaščita ponuja dolgotrajno zaščito karoserije pred okoljskimi vplivi, praskami, in UV sevanjem, ter zagotavlja izjemen sijaj, ki traja več let. Ta paket je idealen za vozila, ki potrebujejo celovito obnovo in želijo obdržati svoj izjemen videz na dolgi rok.

Poliranje luči

60 EUR

“Presenečen sem nad razliko, ki jo je naredil Premium paket na mojem rdečem Audiju. Barva je zdaj bolj intenzivna, avto pa sije kot iz salona. Manjše praske in sledi avtopralnic so popolnoma izginile. Resnično zadovoljen z rezultatom!”
5/5

Matej

“Izjemno zadovoljen z delom! Avto sedaj izgleda kot nov, z neverjetnim sijajem, ki ga je povrnil Deluxe paket. Barva je zdaj globoka in živahna, praske so izginile. Res priporočam vsem, ki iščejo kakovostno storitev!”

5/5

Miha

“Odločil sem se za Premium paket za moj srebrni Mercedes in rezultat je presegel vsa moja pričakovanja. Avto je čist, sijajen in barva izgleda osvežena. Zelo sem zadovoljen s storitvijo in gotovo bom še prišel!”
5/5

Jakob